KØBENHAVNS COMPUTER MESSE

(Copenhagen Computer Convention)

Velkommen til Københavns computermesses hjemmeside.

Messens mål er at inspirere, uddanne og føre sammen alle dem som er interesseret i computerprogrammering i en form eller anden.


De to primære aktiviteter som vi ønsker tilbyde på messen er:


Nummer et: 

{

Et sted at fremvise sine egne projekter, se på det andre har lavet, og komme sammen for at snakke om fælles interesser

}


Nummer to:

{

Gratis forelæsninger i relevante fag, i stor grad rettet til nybegyndere eller ikke programmeringskyndige som bare er nysgerrige, men muligvis også noget for de avancerede. Dette er afhængig af messens popularitet og tilgængelige forelæsere

} 


Hvilken slags projekter kan der vises frem?

Det kan for eksempel være et program (også kaldt en "app" eller "application") som du har, eller er i gang med at skrive til en vilken som helst slags computer. Det kan være, men er ikke begrænset til:

Utilities (ligesom Word, Excel, Photoshop etc.)

Spil

Grafikdemo

Styringsprogram til robotter, kameraer, din egen hjemmebelysning etc.


Der er kun få begrænsninger:

Begrænset udstyr:

Da vi formodentlig IKKE kan tilbyde meget teknisk udstyr er det bedst hvis du har mulighed for at medbringe din egen computer, skærm, tastatur, mus, ledninger, etc.

Vi vil prøve at have nogle skærme, muse og tastatur til nødbrug, men vi kan ikke garantere at der er nok til alle. Husk at dette er den allerførste udgave af denne messe, så vi har ikke særlig meget at spille med.


Indholdet: 

Det du præsenterer må ikke være ulovligt eller stødende. 

Messen skal være et hyggeligt og trygt sted hvor alle mennesker føler sig velkomne og kan give udtryk for deres nysgerrighed og skabningsglæde.


Ting der slet ikke er tilladt:

Meget voldeligt eller pornografisk materiale.

Religiøst og politisk materiale.

Alle meninger, udsagn, jokes etc. om alle folkgrupper, enten det er etniske, genetiske, politiske, sexuelle eller andet.

Dette er ikke en komplet liste, men er ment som rettesnor; hvis din skabelse indeholder noget der ligner denne slags materiale er den sandsynligvis ikke passende.   


Første omgang af messen skal holdes omkring April/Maj 2020 og vi er stadig igang med den foreløbige planering. Siden vi ikke aner hvor mange som er interesseret ville det være til stor hjælp hvis i som synes det er en spændende idé kan tage til min (arrangørNiklas Björkeroths) instagram side, finde en af posterne angående messen, og "like" den. Eller sende en direkte besked til min email: birklaus@gmail.com 
Al yderligere information om projektet vil indtil videre blive posteret på denne side. Hvis dette ændres vil der blive lavet et link til den nye side.